Tiedotteita

 

 Ähtärin Junioriurheilun Tuki ry /Tiedotteita ja käytännön asioita, vastauksia sinulle joka mietit mistä tai miksi? 


Yritysmyyntipisteet 2020 !


Paikkakuntien urheiluseurojen ja joukkueiden lisäksi "Peukkuja"...

käteismaksulla seuraavista yrityksistä: Alajärvi Paapo, Alavus Urheiluaalto, Keuruu Kirja Keuruu, Kuortane Kuortaneen Kone ja Tarvike, sekä Kuortaneen Kirjakauppa, Lehtimäki Lennun Tupa ja Paula-Stiinan Kukkakauppa, Soini Nopos Grilli, Virrat Virrat Kirja ja Ähtäristä Besthamburger`s, Findogs, Honkaniemen Kirjakauppa, sekä K-Rauta Mäkelä.

Huom. käteismaksu käytössä yritysmyyntipisteissä, "Peukku" rahaa ei voi sekoittaa yritysten kassajärjestelmään, vältetään ylimääräistä työtä yrityksille, he ovat tässä vapaaehtoisesti mukana.


Sinä joka jo ostit kortin, kiitos!


Sinä olet yksi niistä, jotka tänä vuonna hankki tai hankkii "Peukku" Etukortin, sinä olet kaikkein tärkein, kiitos!

Vaikka idea olisi timanttia, tuotto tonneja ja satamäärin yrityksiä mukana, mikään ei muutu jos ei ole ihmisiä jotka huomaavat suuremman hyvän ja ostavat kortin.

"Peukku" on rakennettu sinun, "Oman kylän" hyvinvoinnin, yritysten ja ennen kaikkea junioriurheilun hyväksi "Rakkaudesta lajiin" periaatteella, koko lähiseudun hyväksi.

Muista käyttää "Peukkua" ahkerasti, sitä yritykset toivoo.


Uusi logo kertoo hyvästä asiasta!


Huomasitko Logon tullessasi sivulle?

Mitä ajatuksia se tuo sinulle?

Logo on suunniteltu kuvaamaan kaikkea mikä tähän yhteiseen projektiin liittyy.

Peukku= Hyvän asian merkki!

Etukortti= Sinä saat erilaisia etuja! 

Peukku asetettu turbiinin keskelle, joka merkitsee kasvavaa ostovoimaa sinulle!

Siivekkeet= joukkueita jotka myyvät kortin ja saavat huippu tuoton! 

Kultainen kehä= Yritykset jotka ovat jo mukana mahdollistamassa kaiken!

"Peukku" on mahdollisuus kaikille jossa KAIKKI VOITTAA! 

Nyt kannattaa Urheiluseurojen jo aktivoitua asian suhteen, asia on tunettu useilla paikkakunnilla idea vanha ja siksi erittäin toimiva.

Tykkää Peukku Etukortista Facebookissa siellä voit osallistua arvontoihin, saada erinomaisia erikois- tarjouksia ja tiedät missä mennään!


Eikö tilaamasi "Peukku" ole vielä toimitettu?


Ota yhteyttä ensisijaisesti myyjään tai suoraan tästä osoitan paikan mistä kortin voi noutaa maksua vastaan.

Olemme kaikki tavallisia ihmisiä ja virheitä ja erehdyksiä voi sattua jokaiselle.


"Peukun" hinnoittelu 2020


Hinnasto yksinkertainen kaudelle 2020, aikuisten "Peukku" 30€, sekä uutuus, Family "Peukku" 50€. Korteista myyjien osuus on 20 ja 40 euroa kpl !

Family "Peukku" sisältää vanhemmat, sekä lapset alle 18v. ja siihen halutessaan rinnakkaiskortteja max.4kpl. hinta 2€/kpl.

Lisä Bonus! Ilmainen "Peukku", jokaista kymmentä myytyä kohden, tuotto sinun ryhmälle 30-50€/kpl, rinnakkaiskortteja ei lasketa "myydyiksi", niissä omakustanne hinta.


"Peukun" tuotto on ylivoimainen, miksi?


Ensimmäistä kertaa varainhankinnan historiassa raha menee sinne minne pitääkin, ei välikäsille, siksi "Peukun" tuotto on takuulla yllättävä myös pienemmällekin myynti tiimille.

Olenko lähettänyt sinulle postia, mikä on pullollaan kauniita markkinointimateriaaleja ja kaavakkeita... en!

Miksi?

Juuri siksi "Peukulla" on ylivoimainen tuotto!

Jokainen painettu esite syö sinun seurasi tai joukkueesi katetta, sitä en tahdo. Kaikki kaavakkeet löytyvät tästä, se mikä on tärkein sinun joukkueelle, tehdään näillä kaavakkeilla ja se on raha!

Tämä toimii, toimi sinäkin... Ota yhteyttä! 


Minne menee "kympit" Ähtärissä ? 

          

Korteista jäävät 10€/kpl tilitetään Ähtärin alueella Ähtärin Junioriurheilun Tuki ry:n (ly: 2910397-8) tilille tai käteismaksuna yhdistyksen sihteerille Findogs:lle, josta joukkue saa kuitin maksusta.

Näistä "kympeistä" sekä Ähtärin yritysmyynnistä tulleilla varoilla pyritään maksamaan kortista aiheutuvat kulut Ähtärissä, ylijäämä palautetaan myyntijoukkueille myytyjen korttien suhteessa.

Kysyttävää soita.

 

Minne menee "kympit" lähiseudulla ?


Lähikunnissa "kympit" tilitetään Peukku Etukortille, joka on Autoala T.Kallioniemi Ky:n aputoiminimi (ly: 0985147-7). Kaavake tästä linkistä se on samalla kuitti suoritetusta maksusta. Peukku Etukortti ei ota vastaan käteistä, kaikki rahaliikenne kulkee "Peukku"-myyjien kautta jotka tilaavat haluamansa määrän kortteja hintaan 10€ kpl. Omistaja yrityksessä on "Peukku Timppa", Timo Kallioniemi jos jokin asia askarruttaa sinua tähän liittyen, selvitetään se 09.00-20.00-> soita.


Mihin lähiseudulta tuleva raha käytetään ?


Yritysvierailut ja -pohjan rakentaminen 2018 lähiseudulle kesti yli 6kk. yli 16000 ajokilometriä. 2019 syksyllä n.3kk. asian tunnetuksi tekemistä mm. myyntijoukkueiden kanssa, sekä "Mukana ollaan" -yritysten huoltotoimia, mainosmateriaalin päivittämistä, kuulumisten kyselyä... yli.6000km.

"Hyvän asian puolesta"!

Vaikka kortin myynti käytettyyn aikaan ja kuluihin nähden on ollut heikko, etenee "Peukku" ainakin Ähtärissä erittäin loistavasti lähes 90 paikallisen edun turvin.

Lisäksi muutamilla muillakin paikkakunnilla on joukkueet saaneet myös jo hyviä kokemuksia asiasta, miksipä ei, kaikkihan haluavat säästää. 

Jos rahaa kertyy, se sijoitetaan ensisijaisesti "Peukun" kehittämistyöhön esim. mobiilisovellus joka vaatii kylläkin myös ulkopuolista rahoitusta.

Tietoa tekijöistä jotka lähtisi mukaan "Hyvän asian" puolesta otetaan vastaan.


Sinun parhaaksi, ennakkomyyntilistat


Muutoksena kauteen 2019 on vaihtoehtona myynti ennakkotilauslistalla 5kpl tai ennakkotilauslistalla 10 kpl, näin ylijäämäkorteista kertyneet kustannukset pyritään minimoimaan. Halutessa voi kortteja myös ostaa hinta 10 euroa kpl.  myyntiin, palkinnoiksi, arvontaan jne. ostetuissa korteissa ei ole palautusoikeutta.  Tilaa enaakkomyyntikaavakkeella "Myydyt" kortit viimeistään viikolla 46, kortit toimitetaan viimeistään viikolla 50. Linkki kaavakkeeseen tässä. 

Kortteja saatavana myös ennakkotilauksien jätön jälkeen niin kauan kun niitä riittää n.3-4 arkipäivässä, tehdastilauksissa toimitusaika 2-3 viikkoa.


Uutuus, korttipidike


Nyt saatavilla korttipidike, jossa paikka kortille, sekä lyhyt tarina "Peukusta", pidike voidaan halutessa yksilöidä seuran tai joukkueen yhteystiedoilla omakustanne hintaan, tiedustele.


Hämäävät nettisivut?


www.hyvinpyyhkii.com on alkujaan yhdistyksemme nettisivut, toimimme aluperin pelkästään välittäen yrityksille paperituotteita.

Meiltä saa myös laadukkaita paperituotteita varainhankintana urheiluseuroille, joukkueille, kouluille ja meiltä ei tarvitse tilata kuutta lavaa kerralla jos itse noutaa paperit Ähtäristä.

Toiminta on jalostunut ja yhtenä esimerkkinä "Peukku", joka on kehitetty myöhemmin mukaan yhdeksi varainhankintamahdollisuudeksi.

"Peukku" levisi vahingossa myös lähikuntiin lähinnä ajatuksena "kaikkihan luulisi rahaa tarvitsevan", tästä en toki enään ole aivan varma.

Puhtaasti taloudellisesta tilanteesta johtuen, ei "Peukulla" ole tässä vaiheessa omia nettisivuja.


Sinä olet tärkeä, tule mukaan rakentamaan!     


"Peukkuverkoston" rakentajia kaivataan! Seura, joukkue, henkilö, jos koet että sinullla on uudenlaista annettavaa paikkakuntasi junioriurheilun hyväksi ja "Oman kylän" parhaaksi ota yhteyttä !

Apua ja opastusta on saatavilla ilmaiseksi, "Peukkua" rakennetaan "Rakkaudesta lajiin" junioriurheilun puolesta. Idea on yksinkertainen ja helppo esitellä yrityksille, olemmehan keränneet sponsorirahaa jo kymmeniä vuosia, nyt haluammekin ainoastaan alennuksen se on taatusti mukavampi vaihtoehto yrittäjälle!


Mennyt kausi 2018-19 !


Ensimmäiset 1000 "Peukku" korttia saapui maanantaina 24.09.2018 Ähtäriin. Urheiluseuroille jaettiin n. 800 korttia kahdessa jakotilaisuudessa, uusi erä saapui 15.10.

 

Uuden erän kortin nimi muokattiin pelkäksi "Peukku" etukortiksi, näin muillakin paikkakunnilla on mukava lähteä urheiluseurojen tai joukkueiden tekemään varainhankintaa "Peukulla".


 

Pääkortin (ensimmäinen kortti) hinta kaudella 2019 oli 30€, seuraava kortti perheeseen ostettaessa 20€ ja alle 18v. kortin hinta 10€. Yli 18v. opiskelija ja eritystä tukea tarvitsevan henkilön kortti 20€. 


Kortin hinnasta kaudella 2019 vähintään 50% sai myyjät ja loppu tilitettiin Peukku Etukortille, tällä pyrittiin kattamaan kortista aiheutuvat kustannukset. "Peukun" tuotto perustui myynnin volyymiin ja minimaaliseen organisaatiioon.


Yhteesä myynti tuotti 2019 Ähtärissä 11600 euroa, sekä Alajärven ja Alavuden alueella (viisi joukkuetta) 4250 euroa, erittäin hieno määrä rahaa junioriurheilulle, heti "koeajokaudella".


 

 
Copyright © Ähtärin Junoriurheilun Tuki ry 2020