Peukku Etukortti
"Peukku" idea/tuotto

 

    Ähtärin Junioriurheilun Tuki ry /

Peukku Etukortti


Varoitus, "Peukku" voi muuttaa sinun varainhankinnan viimeinkin tuottavaksi... tämä uusi mahdollisuus on rakennettu juuri sinulle ja ryhmällesi !

 


Nykyiset muutaman euron tuotot/tuote, eivät vastaa kustannusten nousua, varainhankinta on haaste kaikille. Oletko samaa mieltä?


Myymme perinteisiä tuotteita, usein ylihintaisia, ne ostetaan hyvän asian takia, tai velvollisuudentunnosta, eikä siinä ole mitään väärää. Useat ovat vain kyllästyneet tähän!


Suurin hyötyjä on taho, joka tekee kaiken voittoa tavoitellen. Miksi näin?


Ei ole ollut vaihtoehtoa.


Nyt on!


Uusi ja testattu, todistetusti toimiva "Peukku" Etukortti!


Yllättävä, erilainen, kehitetty "rakkaudesta lajiin", myyden paperia, sukkia, karkkia, niitä "perinteisiä" tuotteita, kyllästymiseen saakka!


Nyt sinä/ joukkueesi, tai sinä/ luokkasi, voitte tehdä "Peukulla" parhaan tuoton. 


Tätä on odotettu! Vasta rajallinen määrä Suomessa, voi nauttia "Peukusta" ja sen tuomista eduista, matka on vasta alkanut.


Tule mukaan, on aika kääriä hihat!


Yksinkertaisesti, paras kaikille! 


1. Yritys on keksinyt tuotteesta tai palvelustaan edun.


Kortin haltija saa yrityksen päättämän alennuksen, esittämällä "Peukku" Etukortin, tai Family "Peukun" ostoksen yhteydessä.


Yritys saa näkyvyyttä ja mahdollisesti uusia "Peukku" asiakkaita.


2. Urheiluseura/joukkue/ koululuokka, voi toimia kortin myyjänä.


Yksittäisen kortin hinta 30 euroa, tuotto 20 euroa, "Family Peukku" 50 euroa, lisäkortit 2€/kpl max.4 kpl, tuotto kortista 40 euroa!


3. Kortin ostanut, saa 30/50 euron hintaan rajattomasti käyttöönsä n.340 yrityksen myöntämät edut.

 

Kalenterivuoden aikana etuja hyödyntäen, ostaja säästää kortin hinnan takaisin.


Kunnon tuotto, sinun ja joukkueen/koululuokan hyväksi!


1. Esim. kymmenen henkilöä, "myy" kymmenen, 30 euron, tai 50 euron korttia, sadasta "Peukusta" tuottoa 2000, tai jopa hämmästyttävät 4000 euroa!  


Tässä tapauksessa kortteja ei juuri "myydä", ainoastaan lähimmät tutut... entä jos lähdetään oikeasti "myymään"... sinä voit kuvitella tuoton. 


2. Tarjous kaudelle 2019-2020, 1 ilmainen kortti, jokaista kymmentä myytyä "Peukkua" kohden, näistä lisätuotto max. 500 euroa teille !

 

3. Riskitön myynti tapahtuu ennakkotilaus -listalla, vaihtoehtoisesti kortteja voi ostaa hintaan 10 euroa kpl. korteissa ei palautusoikeutta.Kaikki mukaan, rakennetaan yhdessä!


1. Yli 300 yrityksen valmis pohjatyö. Rakennetaan yhteistyössä, esim.urheiluseuran kanssa, paikkakunnallenne tuottava "Mukana Ollaan"-yritys verkosto.

 

2. Ison alueen yhteistyön tuomalla volyymilla, tuotto on ylivoimainen juuri sinun joukkueelle, tai koululuokalle.


3. Yrityksen on helppo lähteä mukaan, keksi etu kortille ja olet mukana. Hulluna tarjouksena, kaikki mukaan ilman mitään liittymis/vuosimaksuja, lisäksi ilmainen mainos sivuillemme.


Yhteinen tulevaisuus! 


Koko Suomi "Peukuttaa" v.2025, haasteellista, muttei mahdotonta.


Mahdollisuus toimia tunnettavuuden lisäämiseksi on sinulla, joka vierailet sivulla. Sinä olet meille tärkeä.


Jaa linkkiä somessa, junioriurheilun parissa työskenteleville ystäville, palvelualan yrittäjille, tai välitä tietoa muuten, uudesta tuottavasta mahdollisuudesta.


Kaikki ovat tervetulleita mukaan ja vieläpä ilmaiseksi! Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään yhdessä hyvää Suomen junioriurheilun, lasten ja nuorten puolesta!


             

 

 

 

 

 
 Copyright © Ähtärin Junoriurheilun Tuki ry 2021