Peukku Etukortti
"Peukku" Etukortti

 

    Ähtärin Junioriurheilun Tuki ry /

Peukku Etukortti


" Peukku ! "

Lumipallo vierii... 95 Ähtärin, sekä n. 250 lähiseudun palvelualojen yritystä "peukuttaa" paikkakuntien junioriurheilun puolesta! 

Tämä on ennennäkemätön Ähtärin, lähiseudun ja mahdollisesti tulevaisuudessa koko Suomen yhteinen "Suuri projekti ", mukana tulee olemaan satoja yrityksiä ja tuhansia junioriurheilun ystäviä Suomessa!

 

Hankkiessasi "Peukku" Etukortin, parannat lasten mahdollisuuksia nauttia urheilun riemusta sinun paikkakunnallasi ja samalla pidät mukana olevat "pienet kylät" ja urheiluseurat elinvoimaisina!

 

"Peukulla" etuja seuraavilta paikkakunnilta, sekä "Mukana Ollaan"-yritysten määrä paikkakunnittain.

Nyt: Alajärveltä 39, Alavudelta 52, Keuruulta 39, Kuortane 17, Lehtimäeltä 13, Soinista 21, Töysästä /Tuurista 19, Kaustinen 6,Virrat 34 ja Ähtäri 88, lisäksi 13 yritystä muualta suomessa antaa kortilla etuja.

 

Palvelualojen pienyrittäjä, jos mielenkiintosi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä ja liity kasvavaan joukkoomme, mukaanlähtö on sinulle lähes ilmainen, ei vuosimaksuja tms.

Toimitamme tarvittavan "Mukana Ollaan" materiaalin kulujen hinnalla (10€), olet mukana "Peukku" Etukortissa ja saat mahdollisesti uusia iloisia "Peukku" asiakkaita!

Ei ole merkitystä missä yrityksesi sijaitsee, "Peukku" Etukortti tulee laajentumaan mahdollisesti kaikkialle Suomessa ja tulee olemaan urheilijoiden, sekä urheilunystävien etukortti nyt ja tulevaisuudessa.

 

"Peukun" tie on vasta alussa, etukortteja on 2019-2020 myynnissä vasta pieniä määriä seuraavilla urheiluseuroilla/ joukkueilla: Alajärven Ankkurit lentopallo (D-tytöt, E-tytöt), AA pesis(C-tytöt), AA (Hiihto), APV-pesis D-tytöt, Jushinkan Judo, Kieha:n eri jaostot, LeJy,SBS PaHa, SoTi, Pallosuharit, ÄU:n eri jaostot, Ähtärin Valpas ja Ähtärin voimistelijat (Felise).

 

Ähtärin lähikuntien urheiluseurat/-joukkueet, joiden paikkakunnat näkyvät "Yritykset paikkakunnittain"-listoilla, ottakaa yhteyttä jos etukortin käyttö, tai erinomaisen tuottoisa varainhankinta kiinnostaa.

"Peukku" on tehty juuri teille, tarvittava määrä yrityksiä on jo innokkaasti mukana.

Ensisijaisesti varainhankintamahdollisuus on tarkoitettu junioriurheilun parissa työskenteleville.

Mahdollista myös koululuokille ja kaikille lasten parissa toimiville tahoille alkaen vuodesta 2020 "Peukku" paikkakunnilla tunnettavuuden lisäämiseksi, vaikka emme mainosta, voit ottaa yhteyttä.

 

"Peukku" v.2020 ostettavissa yritysmyyntipisteistä nyt:

Alajärvi: Paapo. Alavus: Urheiluaalto. Kuortane: Kuortaneen Kone ja Tarvike, Kuortaneen Kirjakauppa. Lehtimäki: Lennun Tupa, sekä Kukka ja Hautauspalvelu Paula-Stiina.

Kaustinen: Menopäällä. Keuruu: KirjaKeuruu. Soiniin kaivataan myyntipistettä, Virrat: Virrat-Kirja. Ähtäri: Best Hamburger`s, Findogs, Honkaniemen Kirjakauppa ja Lehtopeat Turvehoitola!

Yrityksiltä ostettujen korttien tuotosta 80% jaetaan paikkakuntakohtaisesti heidän "Peukkumyyjien" kesken.

Haluamme mahdollistaa urheilun riemua kaikkialla, jakaa hyvää  paikkakunnasta, urheiluseurasta tai lajista riippumatta!

 

Työtä "Peukun" tunnettavuuden lisäämiseksi tehdään eri tahoilla, sinä joka vierailet sivulla, voit olla yhtenä tärkeänä osana tunnettavuuden lisäämistä.

Jaa linkki junioriurheilun parissa toimivalle ystävälle, ei ole merkitystä missä hän sijaitsee, tai pienyrittäjälle jonka tunnet.

Olet mukana tekemässä hyvää Suomen junioriurheilun ja yhteisen hyvän puolesta, jokainen jako on tärkeä.

 

Kaikki urheiluseurat Suomessa otetaan avosylin vastaan, mukaan pääsevät kaikki halukkaat, "Peukkua" rakennetaan yhdessä kaikkien kanssa.

Konsepti on yksinkertainen, koko Suomen yhdistävä urheilijan/urheilunystävän etukortti, laajamittaisella yhteistyöllä kaikki osapuolet saavat parhaan hyödyn.

"Peukun" erinomainen tuotto perustuu käyttö- /myyntivolyymiin ja mahdollisimman pieneen organisaatioon.

Pienikin joukkue voi tehdä tuottavan varainhankinnan mukana olevilla paikkakunnilla, lisäksi "Peukku" on täysin riskitön mahdollisuus kaikille.

 

Urheiluseurojen toimija jos teillä ei vielä ole "Mukana Ollaan"-yritysverkostoa, ota rohkeasti yhteyttä, tehdään suunnitelma teidän paikkakunnan junioriurheilun hyväksi!

"Peukku" on rakennettu "Rakkaudesta lajiin" ja mahdollisuus kaikille! Oletko sinä mukana?

 

 

 

 

  Copyright © Ähtärin Junoriurheilun Tuki ry 2021