"Peukku" Etukortti

                                                                      " Peukku ! "

 

Lumipallo vierii... 88 Ähtärin, sekä 253 lähiseudun palvelualojen yritystä "peukuttaa" paikkakuntien junioriurheilun puolesta! 

Tämä on ennennäkemätön Ähtärin, sekä lähiseudun ja mahdollisesti tulevaisuudessa koko Suomen yhteinen "Suuri projekti ", mukana tulee olemaan satoja yrityksiä ja tuhansia junioriurheilun ystäviä kaikkialla Suomessa!

 

Hankkiessasi "Peukku" Etukortin, parannat lasten mahdollisuuksia nauttia urheilun riemusta sinun paikkakunnallasi ja samalla pidät mukana olevat "pienet kylät" ja urheiluseurat elinvoimaisina!

 

"Peukun" edut paranevat vuoden 2019 aikana, "Mukana Ollaan"-yritysverkoston rakentaminen jatkuu mahdollisuuksien mukaan.

Nyt: Alajärveltä 40, Alavudelta 49, Keuruulta 41, Kuortane 17, Lehtimäeltä 13, Soinista 22, Töysästä /Tuurista 20, Kaustinen 6,Virrat 34 ja Ähtäri 88, lisäksi 13 yritystä muualta suomessa antaa kortin haltijalle etuja.

 

Palvelualojen pienyrittäjä Suomessa, jos mielenkiintosi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä ja liity kasvavaan joukkoomme.

Mukaanlähtö on pienyrittäjälle lähes ilmainen, ei vuosimaksua.

Toimitamme tarvittavan "Mukana Ollaan" materiaalin kulujen hinnalla (10€), olet mukana "Peukku" Etukortissa ja saat mahdollisesti uusia iloisia "Peukku" asiakkaita!

Ei ole merkitystä missä yrityksesi sijaitsee, "Peukku" Etukortti tulee laajentumaan mahdollisesti kaikkialle Suomessa ja tulee olemaan urheilijoiden, sekä urheilunystävien etukortti nyt ja tulevaisuudessa.

 

"Peukun" tie on vasta alussa, etukortteja on 2019-2020 myynnissä pieniä määriä seuraavilla urheiluseuroilla/ joukkueilla: Alajärven Ankkurit lentopallo (D-tytöt, E-tytöt, B-pojat), AA pesis(D-tytöt),AA (Hiihto), APV-pesis E-tytöt, Jushikan Judo, Kieha:n eri jaostot, LeJy, TöVe, Pallosuharit, ÄU:n eri jaostot, Ähtärin Valpas ja Ähtärin voimistelijat (Felise).

 

Ähtärin lähikuntien urheiluseurat/joukkueet, joiden paikkakunnat näkyvät "Yritykset paikkakunnittain"-listoilla, ottakaa yhteyttä jos etukortin käyttö, tai  erinomaisen tuottoisa varainhankinta "Peukulla" kiinnostaa.

"Peukku" on tehty juuri teille, tarvittava määrä yrityksiä on jo innokkaasti mukana.

Ensisijaisesti varainhankintamahdollisuus on tarkoitettu junioriurheilun parissa työskenteleville.

Mahdollista myös koululuokille alkaen 2019 "Peukku" paikkakunnilla tunnettavuuden lisäämiseksi.

 

"Peukun" ennakkotilauslistat ilmestyvät seuraaviin yrityksiin syyskuun aikana 2019, tilatut kortit toimitetaan joulukuun alussa:

Alajärvi: Tuottajapuoti. Alavus: Urheiluaalto. Kuortane: Kuortaneen Kone ja Tarvike, Kuprtaneen Kirjakauppa. Lehtimäki: Lennun Tupa, sekä Kukka ja Hautauspalvelu Paula-Stiina. Kaustinen: Menopäällä. Keuruu: KirjaKeuruu. Soini: Nopos Grilli.  Virrat: Virrat-Kirja. Ähtäri: Best Hamburger`s, Findogs ja Honkaniemen Kirjakauppa!

Yrityksiltä ostettujen korttien tuotosta 80% jaetaan paikkakuntakohtaisesti heidän "Peukkumyyjien" kesken.

Haluamme mahdollistaa urheilun riemua kaikkialla, jakaa hyvää  paikkakunnasta, urheiluseurasta tai lajista riippumatta!

 

Työtä "Peukun" tunnettavuuden lisäämiseksi tehdään eri tahoilla, sinä joka vierailet sivulla, voit olla yhtenä tärkeänä osana tunnettavuuden lisäämistä...

Jaa linkki junioriurheilun parissa toimivalle ystävälle, ei ole merkitystä missä hän sijaitsee, tai pienyrittäjälle jonka tunnet.

Olet mukana tekemässä hyvää Suomen junioriurheilun ja yhteisen hyvän puolesta, jokainen jako on tärkeä.

 

Kaikki urheiluseurat Suomessa otetaan avosylin vastaan, mukaan pääsevät kaikki halukkaat, "Peukkua" rakennetaan yhdessä.

Konsepti on yksinkertainen, koko Suomen yhdistävä urheilijan/urheilunystävän etukortti, yhteistyöllä kaikki osapuolet saavat parhaan hyödyn.

"Peukun" erinomainen tuotto perustuu käyttö- /myyntivolyymiin ja mahdollisimman pieneen organisaatioon.

Pienikin joukkue voi tehdä tuottavan varainhankinnan mukana olevilla paikkakunnilla.

"Peukku" on täysin riskitön mahdollisuus kaikille.

 

Urheiluseurojen toimija jos teillä ei vielä ole "Mukana Ollaan"-yritysverkostoa, ota rohkeasti yhteyttä, tehdään suunnitelma teidän paikkakunnan junioriurheilun hyväksi!

"Peukku" on rakennettu "Rakkaudesta lajiin" ja mahdollisuus kaikille! Oletko sinä mukana?

 

 

 

 

 


 

 Copyright © Ähtärin Junoriurheilun Tuki ry 2020