Tietoa meistä

                                                            Yksi asia johtaa toiseen...

 

Olemme nuori Ähtäriläinen yhdistys, mutta... Kaikki menestystarinat alkavat kuitenkin jostain. Rikkoontuneesta kahvinkeittimestä alkunsa saanut positiivinen "lumipallo", on alkanut kasvaa vauhdilla !

Alkuperäinen tarkoituksemme oli edistää lasten ja nuorten hiihtourheilua paikkakunnalla, nimemme oli Ähtärin Juniorihiihdon tuki ry.

Yhdistys perustettiin 26.03.2018, siitä asti olemme toimineet erittäin aktiivisesti, hankimme varoja lasten urheilun tukemiseen ja toimintamme näkyvyyden parantamiseen, usein näkyvyyden parantamiseen on kylläkin ollut sponsorina, "Oma lompakko"...

 

Kuitenkin, mm. paperituotteita toimittamalla paikallisiin yrityksiin, olemme pystyneet hankkimaan lapsille mm. rullasuksia, maksamaan lisenssimaksuja jne. uudenlainen "paperitoimitus" konseptimme on otettu vastaan avosylin, siitä suuri kiitos kuuluu paikallisille mukanaoleville yrittäjille, kukapa ei haluaisi tukea junioriurheilua, lapsissa on meidänkin tulevaisuus !

 

Olemme myös kehittäneet omat "Hyvin pyhkii ! "-, sekä "Peukku"-brändin, nämä tunnetaan meidän paikkakunnalla jo varsin hyvin... Tulevaisuudessa myös monella muullakin paikkakunnalla... Olemme myyneet mm. kesämarkkinoilla suosittuja "Brändin" tuotteita, tavallisia- ja teknisiä t-paitoja, lippiksiä, pipoja jne. Tuotot käytämme lasten urheilun tukemiseen, sekä oman toimintamme ylläpitämiseen.

Sivuiltamme löytyy jo muutamia varainhankintamahdollisuuksia, neuvotteluja on käynnissä monipuolisuuden lisäämiseksi.

 

Haluamme olla erilaisia kilpailijoihin nähden, toisaalta emme edes kilpaile kenenkään kanssa. Esim. Vaatemallistomme, sekä tuotteiden myynnistä, palautamme tuotosta takaisin 10%,  sen ylitttäessä 100€, tuoton ylittäessä 200 €, palautamme 20% asiakkaan osoittamaan junioriurheilun kohteeseen, kun personoinnissa käytetään osana meidän Brändejä. Tarkoituksena yhdistyksellä ei ole voitontavoittelu. Ylijäämää sijoitamme ensisijaisesti junioriurheilun kohdistuneiden maksujen pienentämiseen ja lasten urheilumahdollisuuksien parantamiseen, siinähän siitä työtä riittää kaikkialla Suomessa.

 

Kehitämme ja testaamme uusia varainhankintamalleja, uusimpana näistä kehitelmistä on..."Peukku" Etukortti! Tämä pieni kortti tulee mahdollistamaan kehittyessään paljon... Erinomaisen tuoton ansiosta pienikin joukkue voi tehdä hyvän tuloksen sen levinneisyysalueella.

"Peukku", positiivisuuden ilmentymä, se tulee tuomaan käyttäjälleen ja kaikille mukana oleville tahoille paljon hyvää !

Paikkakunnasta, seurasta tai lajista riippumatta, siitä hyötyy kaikki ! "Peukussa" on potenttiaalia, onhan siinä mukana yli 300 yritystä, jokaisesta saat

"Peukulla" rahanarvoisia etuja, jos kuudessa kuukaudessa mukaan on lähtenyt yrityksiä edellämainittu määrä, täytyy asiassa olla edes hivenen järkeä...

Klikkaa "Peukkua" turinoitten jälkeen, näet kortissa mukana olevat yritykset, paikkakunnat ja heidän tarjoaman edun sinulle.

 

Tulemme kehittämään, sekä levittämään "Peukkua" eteenpäin lähikunnista alkaen. Mukaan "Peukkua" rakentamaan pääsee kaikki halukkaat, yhteistyöllä urheiluseurojen kanssa, voimme rakentaa parhaiten tuottavan varainhankintamahdollisuuden vaikka jokaiselle paikkakunnalle suomessa.

 

Edessä on paljon työtä, haasteita tulee riittämään rahoituksen vielä puuttuessa hankkeesta, siitä huolimatta... Vaatimaton tavoitteemme on, koko Suomi "Peukuttaa" Hangosta Inariin vuonna 2030 ja junioriurheilu voi hyvin ! Jotain on tehtävä, sen tietää jokainen urheilua seurannut...

Ruohonjuuritasolta kaikki lähtee, siksi kannattaa panostaa "Peukkuun" !

 

Toiminnallamme pyrimme helpotamaan lasten urheilun pariin hakeutumista, sekä mukana olevien mahdollisuutta harrastaa ja kilpailla.

Korteista tulevat tuotot toivomme ohjattavan ensisijaisesti mm. jää-, lisenssi- , kilpailumaksuihin jne. ns. vanhempien maksamiin kuluihin.

Pyrimme mahdollistamaan "Urheilun riemua " kaikille varallisuudesta riippumatta !

Paljon "lahjoja" jää käyttämättä, kaikilla ei ole mahdollisuutta lähteä harrastuksen pariin, lajin vaatiman rahallisen panostuksen vuoksi.

Mahdollisuuden antaminen lapsille, tuntuu paljon paremmalta kuin "tonnit" takataskussa !

 

Yhdistyksemme ottaa vastaan "vanhoja varastoja", jos tuntuu ettei maallinen mammona tuonutkaan, "oikeaa onnen tunnetta"...

 

Me ohjaamme lahjoitukset oikeaan kohteeseen, ne eivät häviä järjestelmän rattaisiin, tai "Herrojen" taskuihin, koska niitä ei ole.

Laitamme hyvän kiertämään, emme säilytä sitä tulevaisuuteen, vieläkin "pahemman päivän varalle" !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © Ähtärin Junoriurheilun Tuki ry 2019